Vývoj německého automobilového průmyslu v průběhu Velké recese - Textor, Jan (2019)
Práce je zaměřena na německý automobilový průmysl během Velké recese. Cílem práce je analyzovat vývoj průmyslu v letech 2008-2013. Práce se bude zabývat jak dopadem hospodářské krize, tak i změnami regulatorního prostředí a technologickými změnami.