Vývoj německého automobilového průmyslu v průběhu Velké recese - Textor, Jan; Sankot, Ondřej, 1988-; Gorčák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce je zaměřena na německý automobilový průmysl během Velké recese. Cílem práce je analyzovat vývoj průmyslu v letech 2008-2013. Práce se bude zabývat jak dopadem hospodářské krize, tak i změnami regulatorního prostředí a technologickými změnami.
Vedoucí práce: Ondřej Sankot
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses