Návrh zlepšení uživatelského prožitku systému InSIS VŠE dle metodiky Google Ventures Design Sprint - Kašpar, Jakub (2019)
Uživatelský prožitek je velmi důležitou součástí každého produktu či služby v 21. století. S technologickým pokrokem je od spotřebitelů očekáván velmi kvalitní uživatelský prožitek, který šetří drahocenný čas a umožňuje používání produktu či služby v co možná nejjednodušší podobě, tak aby poskytnul relevantní a smysluplný prožitek jeho uživateli. Hlavním cílem diplomové práce je vytvoření návrhu zlepšení vybrané části uživatelského prožitku informačního systému InSIS pomocí metodiky Google Ventures Design Sprint. Díky metodice Google Ventures Design Sprint jsou v rámci její praktické implementace na příkladu informačního systému InSIS VŠE identifikovány základní problémy, se kterými se jeho uživatelé nejčastěji setkávají a je vytvořen návrh zlepšení uživatelského prožitku vybrané částí systému. V rámci metodiky je také návrh otestován na vybrané uživatelské skupině a výstup metodiky je celkově zhodnocen po jejím praktickém využití.