Návrh zlepšení uživatelského prožitku systému InSIS VŠE dle metodiky Google Ventures Design Sprint - Kašpar, Jakub; Buchalcevová, Alena, 1958-; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Uživatelský prožitek je velmi důležitou součástí každého produktu či služby v 21. století. S technologickým pokrokem je od spotřebitelů očekáván velmi kvalitní uživatelský prožitek, který šetří drahocenný čas a umožňuje používání produktu či služby v co možná nejjednodušší podobě, tak aby poskytnul relevantní a smysluplný prožitek jeho uživateli. Hlavním cílem diplomové práce je vytvoření návrhu zlepšení vybrané části uživatelského prožitku informačního systému InSIS pomocí metodiky Google Ventures Design Sprint. Díky metodice Google Ventures Design Sprint jsou v rámci její praktické implementace na příkladu informačního systému InSIS VŠE identifikovány základní problémy, se kterými se jeho uživatelé nejčastěji setkávají a je vytvořen návrh zlepšení uživatelského prožitku vybrané částí systému. V rámci metodiky je také návrh otestován na vybrané uživatelské skupině a výstup metodiky je celkově zhodnocen po jejím praktickém využití.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses