Přestupová aktivita pojištěnců mezi zdravotními pojišťovnami - Randlová, Kristina (2019)
Cílem bakalářské práce je analýza přestupové aktivity pojištěnců v České republice. Práce se soustředí na hodnoty čisté přestupové aktivity pojištěnců jednotlivých pojišťoven. Dále jsou analyzovány bonusové služby pojišťoven, a to jak jejich rozsah, tak i náklady vynaložené na tyto služby. Práce dále porovnává možnou souvislost čisté přestupové aktivity s náklady na bonusové služby.