Přestupová aktivita pojištěnců mezi zdravotními pojišťovnami - Randlová, Kristina; Pažitný, Peter, 1976-; Gunina, Daria; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Cílem bakalářské práce je analýza přestupové aktivity pojištěnců v České republice. Práce se soustředí na hodnoty čisté přestupové aktivity pojištěnců jednotlivých pojišťoven. Dále jsou analyzovány bonusové služby pojišťoven, a to jak jejich rozsah, tak i náklady vynaložené na tyto služby. Práce dále porovnává možnou souvislost čisté přestupové aktivity s náklady na bonusové služby.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: zdravotní pojišťovny; zdravotní pojištění; financování zdravotní péče; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health insurance companies; health insurance; medical care financing; bachelor's theses