Analýza spotřebitelského chování v cestovním ruchu u segmentu mileniálové - Benešová, Martina; Herget, Jan; Žáková, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato práce je zaměřena na identifikaci preferencí a chování generace mileniálů při účasti na cestovním ruchu. V úvodní části je vysvětlena teorie týkající se cestovního ruchu, spotřebitelského chování a generací, se zaměřením na generaci mileniálů. Jádrem práce je samotná analýza spotřebitelského chování mileniálů v cestovním ruchu. Vlastní šetření probíhá pomocí elektronického dotazníku. Výsledky, které poukazují například na preference individuálního zařizování dovolené nebo oblíbenost sociálních sítí při výběru destinace, jsou sepsány v závěru práce.
Vedoucí práce: Jan Herget
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses