Energetická politika Európskej Únie so zameraním na Smart Grid - Kakaščiková, Zuzana; Vlčková, Jana; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práca sa zaoberá energetickou politikou Európskej Únie, konkrétne jedným z jej aspektov – Smart Grid. Premena tradičnej elektrickej siete na inteligentnú má okrem iného viesť k väčšej energetickej efektívnosti, a tým prispieť k dosiahnutiu cieľov EÚ. Hlavným cieľom práce je zmapovať a popísať energetickú politiku EÚ, ktorou podporuje zavádzanie Smart Grid, a následne analyzovať implementáciu tejto politiky a zavádzanie Smart Grid na príklade Českej republiky. Práca je rozdelená do troch hlavných kapitol. Štruktúra práce je navrhnutá takým spôsobom, aby boli prepojené teoretické poznatky o Smart Grid s energetickou politikou EÚ a realitou v Českej republike.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses