Náhradní rodinná výchova - Marková, Monika; Spirit, Michal, 1943-; Kupková, Hanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce pojednává o problematice náhradní rodinné výchovy v České republice. Předmětem zkoumání je systém, jakým se instituce náhradní rodinné výchovy člení a způsob jejich financování. Práce se z velké části zaměřuje na zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, konkrétně na projekt Fondu ohrožených dětí tzv. Klokánek. Cílem této práce je zhodnocení, zda jsou tato zařízení dostatečně finančně a legislativně podporována ze strany státu.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses