Nájemní smlouvy - Malá, Kateřina (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá úpravou nájmu, kterou zavedl nový občanský zákoník. Pozornost je rovněž věnována popsání hlavních rozdílů mezi předchozí a současnou úpravou nájmu. Práce nepokrývá celou oblast úpravy nájmu, ale důraz je kladen především na obecný nájem a dále na nájem bytu a domu. V přílohách práce lze nalézt vzor nájemní smlouvy a dalších souvisejících podání, které mají sloužit čtenáři jako praktické příklady.