Nájemní smlouvy - Malá, Kateřina; Spirit, Michal, 1943-; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá úpravou nájmu, kterou zavedl nový občanský zákoník. Pozornost je rovněž věnována popsání hlavních rozdílů mezi předchozí a současnou úpravou nájmu. Práce nepokrývá celou oblast úpravy nájmu, ale důraz je kladen především na obecný nájem a dále na nájem bytu a domu. V přílohách práce lze nalézt vzor nájemní smlouvy a dalších souvisejících podání, které mají sloužit čtenáři jako praktické příklady.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses