Sociální zabezpečení cizinců z pohledu českého práva - Mikhnovich, Katsiaryna (2019)
Bakalářská práce se zaměří na úvodní charakteristiku sociálního zabezpečení, na rozbor hlavních pramenů práva, a to práva mezinárodního, práva EU a vnitrostátního. Poté bude následovat analýza sociálního zabezpečení cizinců, kteří žijí nebo jsou výdělečně činní v České republice s důrazem na českou právní úpravu.