Sociální zabezpečení cizinců z pohledu českého práva - Mikhnovich, Katsiaryna; Chvátalová, Iva; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zaměří na úvodní charakteristiku sociálního zabezpečení, na rozbor hlavních pramenů práva, a to práva mezinárodního, práva EU a vnitrostátního. Poté bude následovat analýza sociálního zabezpečení cizinců, kteří žijí nebo jsou výdělečně činní v České republice s důrazem na českou právní úpravu.
Vedoucí práce: Iva Chvátalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses