Strukturální reformy ve Francii za prezidenta Macrona - Motalík, Petr; Sankot, Ondřej, 1988-; Bartošková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Předmětem bakalářské práce „Strukturální reformy ve Francii za prezidenta Macrona“ je představení a zhodnocení hlavních reforem uskutečněných za vlády prezidenta Macrona spolu s jejich dopadem na konkurenceschopnost francouzské ekonomiky. Práce je rozčleněna do třech hlavních kapitol. První kapitola je věnována teoretické stránce konkurenceschopnosti a představení hlavních způsobů měření a určování konkurenceschopnosti zemí. V druhé kapitole jsou představeny hlavní oblasti francouzské ekonomiky zároveň s identifikací jejích hlavních problémů. Poslední kapitola se zabývá představením jednotlivých reforem současně s jejich zhodnocením na základě jejich dopadu na konkurenční pozici Francie.
Vedoucí práce: Ondřej Sankot
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses