Pěstounská péče - Zvoníčková, Kristýna; Spirit, Michal, 1943-; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce je zaměřená na problematiku pěstounské péče v České republice. Začátek teoretické části je věnován pojmům souvisejících s touto formou náhradní rodinné péče, charakteristice pěstounské péče a pěstounské péči na přechodnou dobu, dávkám pěstounské péče, procesu zprostředkování a dalším souvisejícím tématům v této oblasti. Část práce je zaměřená i na alternativní formy ústavní péče, fond ohrožených dětí a Klokánek. Praktická část je věnována rozhovoru s pěstounkami a osobami v pěstounské péči, dotazníku na téma pěstounská péče a poslední část tvoří otázky týkající se Klokánku v Teplicích a jejich analýza.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses