Podnikatelský záměr - restaurace - Peterka, Tomáš (2019)
Cílem bakalářské práce je vytvoření funkčního podnikatelského plánu stravovacího zařízení operujícího v segmentu gastronomie, který lze nazvat moderní rychlé občerstvení. K úspěšnému vypracování práce bylo třeba kvalitně zpracovat relevantní informace pro nastínění podnikatelského záměru. Struktura těchto informací byla definována v teoretické části. V praktické části bakalářské práce je popsán kompletní podnikatelský plán k otevření stravovacího zařízení specializujícího se na tvorbu těstovin. Součástí podnikatelského plánu je situační analýza, pomocí které byly zjištěny informace klíčové ke správným rozhodnutím podnikatele při realizaci podnikatelského plánu.