Podnikatelský záměr - restaurace - Peterka, Tomáš; Žufan, Jan; Daňková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem bakalářské práce je vytvoření funkčního podnikatelského plánu stravovacího zařízení operujícího v segmentu gastronomie, který lze nazvat moderní rychlé občerstvení. K úspěšnému vypracování práce bylo třeba kvalitně zpracovat relevantní informace pro nastínění podnikatelského záměru. Struktura těchto informací byla definována v teoretické části. V praktické části bakalářské práce je popsán kompletní podnikatelský plán k otevření stravovacího zařízení specializujícího se na tvorbu těstovin. Součástí podnikatelského plánu je situační analýza, pomocí které byly zjištěny informace klíčové ke správným rozhodnutím podnikatele při realizaci podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jan Žufan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses