Význam přehradních nádrží a jejich ekonomické aspekty - Rulík, Tadeáš; Vošta, Milan, 1962-; Valík, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Hlavním cílem této práce je vytvořit schéma propojující různé ekonomické aspekty přehradních nádrží za účelem snazšího porozumění jejich fungování a hodnocení jejich ekonomického dopadu. První část se zaměřuje na seznámení s významem přehrad a jejich funkcemi, v druhé části jsou popsány výzvy, kterým přehrady mohou čelit a třetí část je zaměřená na aplikaci mnou vytvořeného schématu na konkrétní případy přehradních nádrží z České republiky i ze světa za účelem zhodnocení jejich ekonomického vlivu.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses