Efektivní strategie online marketingu pro mikrofirmu - Jeschkeová, Karolína (2019)
Diplomová práce řeší problematiku online marketingu, což je způsob, jak zviditelnit sebe a své podnikání na internetu, jež by měl, v dnešní době, brát na vědomí každý podnikatel. Předmětem zkoumání bude především analýza jednotlivých metod online marketingu a jejich použití v případové studii. Veškeré změny budou měřeny pomocí analytických nástrojů a srovnávány se stavem před a po. Na základě naměřených dat a literatury je vytvořena obecná optimální strategie online marketingu pro mikrofirmu.