Efektivní strategie online marketingu pro mikrofirmu - Jeschkeová, Karolína; Kubálek, Tomáš, 1963-; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce řeší problematiku online marketingu, což je způsob, jak zviditelnit sebe a své podnikání na internetu, jež by měl, v dnešní době, brát na vědomí každý podnikatel. Předmětem zkoumání bude především analýza jednotlivých metod online marketingu a jejich použití v případové studii. Veškeré změny budou měřeny pomocí analytických nástrojů a srovnávány se stavem před a po. Na základě naměřených dat a literatury je vytvořena obecná optimální strategie online marketingu pro mikrofirmu.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses