Mapování stakeholderů FC Háje JM - Šenková, Lucie (2019)
Tato bakalářská práce je zpracována na téma mapování stakeholderů vybrané sportovní organizace, konkrétně FC Háje JM. Hlavním cílem práce je pomocí kvalitativních metod zmapování a identifikace stakeholderů vybrané sportovní organizace. Následně jejich prioritizace na základě modelu tří atributů, matice zájmu a moci a socio-dynamického přístupu. Teoretická část této bakalářské práce se věnuje vymezení pojmu stakeholder, jejich dělení a popisu provedení analýzy stakeholderů. V praktické části je nejprve popsána oblast zkoumání, poté je pomocí poznatků z rešerše literatury provedena prioritizace stakeholderů. K vypracování analýzy stakeholderů byla využita metoda snowball sampling, strukturované a nestrukturované rozhovory. Výsledkem práce je ucelený přehled stakeholderů FC Háje JM a určení jejich důležitosti pro organizaci.