Fast Fashion a jej dopady na životné prostredie - Spustová, Karin (2019)
Bakalárska práca je zameraná na textilný a módny priemysel s dôrazom na trend fast fashion. Cieľom tejto práce je zanalyzovať dopady fast fashion na životné prostredie.