Fast Fashion a jej dopady na životné prostredie - Spustová, Karin; Vlčková, Jana; Števík, Eva Isabelle; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalárska práca je zameraná na textilný a módny priemysel s dôrazom na trend fast fashion. Cieľom tejto práce je zanalyzovať dopady fast fashion na životné prostredie.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses