Inovace procesu testování mobilních aplikací - Charvát, Michal (2019)
Tato diplomová práce se zabývá přístupem k testování mobilní aplikace konkrétního bankovního subjektu představením současné podoby testovacího procesu části týmu zodpovědného za testování bankovní aplikace na mobilních platformách.Práce v první části poskytuje úvod do řešené oblasti testování. V souladu s cíli práce je analyzována pomocí rozhovorů jak zkoumaná oblast testování, tak konkrétní přístupy použité v současném testovacím procesu, a jejich změna nebo inovace v rámci definování problémů na základě provedeného výzkumu a pozorování.