Inovace procesu testování mobilních aplikací - Charvát, Michal; Vencovský, Filip; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato diplomová práce se zabývá přístupem k testování mobilní aplikace konkrétního bankovního subjektu představením současné podoby testovacího procesu části týmu zodpovědného za testování bankovní aplikace na mobilních platformách.Práce v první části poskytuje úvod do řešené oblasti testování. V souladu s cíli práce je analyzována pomocí rozhovorů jak zkoumaná oblast testování, tak konkrétní přístupy použité v současném testovacím procesu, a jejich změna nebo inovace v rámci definování problémů na základě provedeného výzkumu a pozorování.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses