Optimalizace produktového portfolia značky Somat - Hájková, Michaela; Postler, Milan, 1960-; Fojtíková, Ivona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá trhem automatického mytí nádobí, konkrétně značkou Somat.Hlavním cílem práce je na základě teoretických poznatků, vývoje situace na trhu a výsledkůvýzkumů stanovit návrh pro optimalizaci produktového portfolia značky Somat. Teoretickáčást vymezuje nejdůležitější pojmy, na kterých je diplomová práce postavena. Praktická částje založena na primárních a sekundárních datech. Sekundární data jsou získána z interníchreportů společnosti Henkel a veřejných reportů společností Nielsen a GfK. Primární datavznikla na základě terénního šetření, jehož cílem je analýza vystavení produktů na vybranýchřetězcích, a na základě dotazníkového šetření, které má za cíl zmapovat spotřební chování,znalost produktových řad a zjistit, které faktory jsou pro spotřebitele stěžejní pro nákupproduktu.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses