Mystery shopping konferenčního oddělení mezinárodní hotelové skupiny European Hotels - Kepková, Daniela (2019)
Práce se zabývá jednou z metod marketingového výzkumu – mystery shoppingem. Teoretická část vysvětluje pojem marketingový výzkum, popisuje proces marketingového výzkumu, jeho využití a představuje metodu mystery shopping. Praktická část se věnuje vlastní realizaci mystery shoppingu, na základě které je provedena analýza způsobu zpracování konferenční poptávky. Získaná data jsou vyhodnocena a na jejich základě jsou poskytnuta doporučení ke zlepšení.