Mystery shopping konferenčního oddělení mezinárodní hotelové skupiny European Hotels - Kepková, Daniela; Filipová, Vladimíra; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce se zabývá jednou z metod marketingového výzkumu – mystery shoppingem. Teoretická část vysvětluje pojem marketingový výzkum, popisuje proces marketingového výzkumu, jeho využití a představuje metodu mystery shopping. Praktická část se věnuje vlastní realizaci mystery shoppingu, na základě které je provedena analýza způsobu zpracování konferenční poptávky. Získaná data jsou vyhodnocena a na jejich základě jsou poskytnuta doporučení ke zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses