Analýza požadavků a návrh webové aplikace pro společenské hry - Avdeev, Vadim; Fortinová, Jana; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Cílem této diplomové práce je provést zevrubnou analýzu požadavků a návrh na webovou aplikaci pro společenské hry s názvem Bezdeskovky.cz. Na základě podkladů z provedení této analýzy požadavků a návrhu bude provedena následná implementace a spuštění aplikace do skutečného provozu. Implementace a další vývoj popisované webové aplikace již ale z důvodu rozsahu práce není zahrnut.Na začátku práce je představena problematika analýzy požadavků, po které následuje problematika modelování systému a návrhu webových aplikací s hlubším zaměřením na praktiky využité v návrhu popisované aplikace. Následně je provedena analýza požadavků formou analýzy případů užití a nakonec je ztvárněn návrh webové aplikace Bezdeskovky.cz na všech potřebných úrovních. Při analýze požadavků je představen byznys kontext aplikace, ze kterého vychází formulace podnikatelských požadavků.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses