Finanční analýza Walmark, a.s. - Nikolić, Neda; Šmídová, Radana, 1977-; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalařské práce bylo provedení finanční analýzy akciové společnosti Walmark. Finanční analýza byla provedena pomocí zveřejněních účetních závěrek a výročních zprávách a hlavním zdrojem těchto dokumentů jsou databáze Albertina a databáze Amadeus. Tato práce byla rozdělena do dvou částí. V první části, jsem se zaměřila na teoretické popisování ukazatelů, které potom v praktické části byly výpočtené a okomentované. Pro lehčí interpretaci ukazatelů jsem použila tabulky a grafy, na kterých byly představeny výpočtené hodnoty. Vedle představení vypočtených výsledků společnosti Walmark, práce byla zaměřena i na porovnání finanční situace s konkurencí, která působí ve stejném odvětví. V závěru se může najít shrnutí celkové finanční analýzy a doporučení pro budoucí podnikání mateřské společnosti Walmark.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses