Zaměstnání 4.0 : vliv mobilních technologií na podobu práce - Hudcová, Michaela; Šimůnková, Klára; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato bakalářská práce se soustřeďuje na novodobý trend užívání mobilních telefonů, resp. smartphonů k rozsáhlejší formě komunikace, než je pouhé telefonování a to v konceptu Průmyslu 4.0. Cílem práce je vyhodnocení současné situace pracovního prostředí a to z hlediska možností, kladů a záporů využívání mobilních technologií pro pracovní komunikaci i v mimopracovní době. Data pro kvantitativní výzkum byla získána pomocí online dotazníkového šetření, které bylo zacíleno na zaměstnance.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: chytré mobilní telefony; průmysl 4.0; zaměstnanost; flexibilní formy zaměstnání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; smartphones; industry 4.0; employment; flexible forms of employment; bachelor's theses