Testování a analýza integračních řešení pro ERP Helios - Nemčok, Viktor; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato práce je zaměřena na využití mobilních technologií v integrační řešení pro ERP Helios. V práci jsou popsány produkty Helios zejména pro segment SME a technologie jejich propojení s mobilními zařízeními. Hlavním cílem je porovnání několika vybraných mobilních aplikací intergrovaných s ERP Helios za využití vytvořených hodnotících kritérií. Celkem je využito 8 bodovaných kritérií a 1 nebodované kritérium. Tato kritéria jsou vytvořena na základě rozhovorů s pracovníky, kteří s ERP Helios pracují, ale i s vývojáři vybraných integračních řešení a aplikací. Následně jsou jednotlivé aplikace podrobeny testování daných metrik. Vý-stupem testování je vyhodnocení a okomentování testování každé aplikace, včetně popsání důvodu ohodnocení jednotlivých kritérií. Výsledná srovnávací matice s vypočteným celkovým hodnocení a veškeré dílčí výsledky jsou předány vývojářům a majitelům řešení pro jejich možnou zpětnou vazbu a zároveň pro možnost vylepšení aplikací. Vedlejším cílem této práce je zjištění přístupnosti a otevřenosti trhu takovýchto řešení a jak se k nim staví společ-nost Asseco Solutions.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses