GDPR compliance ve středně velkém podniku - Medvedeva, Alena; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
GDPR klade na organizace nové požadavky v oblasti bezpečnosti a ochrany osobních údajů. Ačkoliv Nařízení vychází z best-practice v oblasti bezpečnosti, mnoho organizací stále nemá jasno v tom, jaká musí zavést opatření, aby byla s GDPR v souladu. Z této reformy ochrany osobních údajů se stává velice diskutované téma soukromého a veřejného sektoru České republiky. Důvodem velkého zájmu o Nařízení je především velké množství změn v povinnostech správců i zpracovatelů osobních údajů, které Nařízení přináší, a skokové navýšení správních sankcí, které za porušení těchto povinnosti hrozí. Cílem diplomové práce je zavést GDPR Compliance ve středně velké společností a popsat zdroje, použité k implementaci GDPR.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses