CSR ve vybrané firmě textilního a oděvního průmyslu v ČR - Slavíková, Dominika; Martínez, Felipe; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu společenské odpovědnosti. Cílem mojí práce je zmapovat aktivity v oblasti společenské odpovědnosti v oděvní firmě Triola, komparovat aktivity firmy v rámci dílčích pilířů CSR s aktivitami oděvních a textilních firem ve světě a poté zpracovat návrhy řešení do budoucna. Teoretická část je zaměřena na pochopení konceptu CSR, na jednotlivé pilíře společenské odpovědnosti a koncepty s ní úzce související. V navazující praktické části je představena firma Triola a její CSR aktivity, které jsou pro přehlednost rozděleny dle jednotlivých pilířů. Poté je provedeno srovnání s CSR aktivitami světových textilních a oděvních firem. Je navržen způsob hodnocení, který má firmám pomoci zlepšit zařazení konceptu CSR do jejich firemní strategie. Závěrečnou částí práce jsou návrhy do budoucna, zhodnocení a budoucí vývoj společenské odpovědnosti ve firmě Triola.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses