KONKURENCIESCHOPNOSŤ FILIPÍN NA TRHU CESTOVNÉHO RUCHU ČESKEJ REPUBLIKY - Krištofčáková, Monika (2019)
Táto bakalárska práca poskytuje pohľad na konkurencieschopnosť Filipín na českom trhu cestovného ruchu. Práca popisuje Filipínsku republiku, jej polohu, obyvateľstvo, klímu, ekonomiku a ďalšiu charakteristiku. Ďalej je rozoberaná problematika jej konkurencieschopnosti a to v porovnaní s Thajskom a Vietnamom. Porovnanie prebieha na základe vybraných faktorov, ktoré by mohli byť rozhodujúce pri výbere destinácie českou klientelou. Hlavné podklady práce tvorí elektronická cudzojazyčná literatúra.