KONKURENCIESCHOPNOSŤ FILIPÍN NA TRHU CESTOVNÉHO RUCHU ČESKEJ REPUBLIKY - Krištofčáková, Monika; Jarolímková, Liběna; Němečková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Táto bakalárska práca poskytuje pohľad na konkurencieschopnosť Filipín na českom trhu cestovného ruchu. Práca popisuje Filipínsku republiku, jej polohu, obyvateľstvo, klímu, ekonomiku a ďalšiu charakteristiku. Ďalej je rozoberaná problematika jej konkurencieschopnosti a to v porovnaní s Thajskom a Vietnamom. Porovnanie prebieha na základe vybraných faktorov, ktoré by mohli byť rozhodujúce pri výbere destinácie českou klientelou. Hlavné podklady práce tvorí elektronická cudzojazyčná literatúra.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses