Návrh Avast aplikace pro ochranu chytré domácnosti - Tran, Tung; Koubský, Petr, 1961-; Sodomka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou hrozeb digitálního světa a možnostmi jejich eliminace. Jednou z nich je chystaná služba Omni pro ochranu chytré domácnosti od společnosti Avast. První část práce je věnovaná obecnému popisu chytré domácnosti a poukázání na problematiku v této oblasti. Jsou zde popsány také aktivity společnosti Avast a vysvětlení obchodního potenciálu její služby pro společnost. V praktické části práce jsou popsány návrhy na tvorbu této aplikace, jejichž cílem je pokrýt všechny schválené požadavky projektu v rámci nejvyšší uživatelské přívětivosti, na základě výsledků z testování před vybranými uživateli, a také technická a časová proveditelnost pro stanovený termín vypuštění první verze produktu na trh. Na závěr jsou všechny obrazovky finalizovány a jejich chování popsáno pro produktovou dokumentaci.
Vedoucí práce: Petr Koubský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses