Duševní hygiena a stres management u vybrané skupiny pracujících žen - Šťastná, Markéta (2019)
Cílem této práce je zhodnotit, jak vybrané ženy pracující na území hlavního města Prahy a okolí přistupují ke svému duševnímu zdraví, jakému stresu jsou vystaveny, jak se s ním vypořádávají a v neposlední řadě, jak slaďují svůj pracovní život s osobním. Práce obsahuje již dostupnou teorii k tomuto tématu a některé vybrané moderní přístupy péče o duševní zdraví. Praktická část je získána na základě polostrukturovaných rozhovorů a vyhodnocuje reálné zvládání této problematiky u vybraných žen.