Duševní hygiena a stres management u vybrané skupiny pracujících žen - Šťastná, Markéta; Pauknerová, Daniela, 1970-; Bílková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této práce je zhodnotit, jak vybrané ženy pracující na území hlavního města Prahy a okolí přistupují ke svému duševnímu zdraví, jakému stresu jsou vystaveny, jak se s ním vypořádávají a v neposlední řadě, jak slaďují svůj pracovní život s osobním. Práce obsahuje již dostupnou teorii k tomuto tématu a některé vybrané moderní přístupy péče o duševní zdraví. Praktická část je získána na základě polostrukturovaných rozhovorů a vyhodnocuje reálné zvládání této problematiky u vybraných žen.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses