Analýza vybraných znaků dopravní nehodovosti v krajích České republiky v roce 2017 - Vávrová, Petra (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopravní nehodovosti v krajích ČR v roce 2017. V první části se čtenář seznámí s pojmy z popisné statistiky. V druhé části jsou popsána data a ve třetí části je provedena detailní analýza vybraných znaků dopravní nehodovosti v pěti nejnebezpečnějších krajích ČR. Cílem práce bylo prostřednictvím provedené analýzy poskytnout informace o dopravních nehodách v krajích ČR v roce 2017 a potvrdit závěry Policie ČR.