Analýza vybraných znaků dopravní nehodovosti v krajích České republiky v roce 2017 - Vávrová, Petra; Helman, Karel; Šimpach, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopravní nehodovosti v krajích ČR v roce 2017. V první části se čtenář seznámí s pojmy z popisné statistiky. V druhé části jsou popsána data a ve třetí části je provedena detailní analýza vybraných znaků dopravní nehodovosti v pěti nejnebezpečnějších krajích ČR. Cílem práce bylo prostřednictvím provedené analýzy poskytnout informace o dopravních nehodách v krajích ČR v roce 2017 a potvrdit závěry Policie ČR.
Vedoucí práce: Karel Helman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses