Analýza marketingové a komunikační strategie vybrané značky - Kubíková, Edita; Vávra, Oldřich; Vlažná, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá analýzou českého trhu barev na vlasy. Zaměřuje se na segment barevných barev na vlasy určenou spíše mladší cílové skupině, a to konkrétně na produktovou řadu Schwarzkopf LIVE, která spadá pod společnost Henkel. Cílem této práce je analýza a zhodnocení marketingové a komunikační strategie řady barev na vlasy Schwarzkopf LIVE a na základě analýzy sekundárních dat a dotazníkového šetření navrhnout zlepšení strategie stávající. Teoretická část obsahuje poznatky o marketingové strategii, značce a komunikaci. Praktická část mapuje a analyzuje trh barev na vlasy v ČR za pomoci analýzy sekundárních dat výzkumné agentury a poté se zaměřuje konkrétně na značku Schwarzkopf LIVE, u které se zabývá současnou marketingovou a komunikační strategií a analyzuje ji. Praktická část obsahuje také vlastní dotazníkové šetření. Na základě analýz sekundárních a primárních dat jsou vypracovány návrhy na zlepšení marketingové strategie značky.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses