Zhodnocení aplikací Slack, Google Drive a Trello pro využití v pracovních týmech - Püchnerová, Aneta (2019)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením aplikací Slack, Google Drive a Trello v pracovních týmech. Jejím hlavním cílem je nalézt uživatelem ohodnocené pozitivní a negativní funkcionality či chybějící, které by mohly být společnostmi implementovány pro zlepšení nabízeného produktu, identifikovat konkurenční řešení a jejich výhody. Pro dosažení cíle byl zvolen kvalitativní výzkum, přesněji hloubkové rozhovory, které byly na základě použité literatury popsány a byl zdůvodněn jejich výběr. K výzkumu bylo vybráno pět účastníků, načež byly jejich výpovědi zanalyzovány a vyhodnoceny vlastnosti vybraných i konkurenčních aplikací na základě zhodnocení uživatelem.