Návrh a implementace webové aplikace na plánování konzultací - Hořák, David (2019)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a posléze naprogramovat webovou aplikaci pro plánování konzultací, která bude určena pro učitele a studenty Vysoké školy ekonomické v Praze. V první kapitole se probírají jednotlivé technologie, které jsou poté použity pro realizaci webové aplikace. Další kapitola se zabývá samotnou aplikací, popisuje, jak bylo při vývoji postupováno a proč byli dané technologie použity. Zde autor podrobněji rozebírá datovou vrstvu aplikace, realizovanou pomocí Spring frameworku, uživatelské rozhraní vytvořené technologiemi Thymeleaf a Vaadin, a další funkcionalitu aplikace. Na závěr je aplikace uživatelsky otestována a zabezpečena proti nejčastějším útokům na webové aplikace jako jsou CSRF, DoS a útoky na hesla hrubou silou.