eHealth SR z pohľadu občana - Ruššinová, Dominika; Fortinová, Jana; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Táto diplomová práca sa zaoberá problematikou elektronického zdravotníctva na Slovensku, ktorého služby sú v rámci eGovernmentu v tejto krajine poskytované. Hlavným cieľom tejto práce je analyzovať v akom stave sa tento projekt nachádza od jeho začiatku až po súčasný stav a získať mienku na túto tému od občanov SR. Táto práca sa skladá z dvoch častí. V prvom celku teoretickej časti sú uvedené základné informácie spojené s elektronizáciou verejnej správy na Slovensku. Nasleduje oblasť, ktorá sa zaoberá elektronickým zdravotníctvom od jeho začiatku až po jeho celý priebeh a posledná oblasť teoretickej časti sa venuje tomu, aké služby sú aktuálne k dispozícii obyvateľom Slovenska. Druhá časť je praktická a je zameraná na obyvateľov Slovenskej republiky, ktorí na základe dotazníku hodnotia služby elektronického zdravotníctva na Slovensku, ich znalosti s týmito službami, spokojnosť a ich celkový pohľad na tento projekt. Záverečná časť práce sa venuje vyhodnotením týchto výsledkov získaných z dotazníkového prieskumu, ktorý je súčasťou tejto praktickej časti.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses