Osobnost učitele ekonomických předmětů - Cudlínová, Veronika (2019)
Práce je zaměřená na učitele ekonomických předmětů na středních školách, zabývá se osobností učitele z hlediska ekonomického vzdělání, pedagogiky, psychologie i didaktiky. Má shrnout hlavní osobnostní rysy učitele a ukázat na případné meze a slabiny. Tato problematika se stala předmětem výzkumu v praktické části. Vyhodnocení vychází z odpovědí učitelů středních škol.