Osobnost učitele ekonomických předmětů - Cudlínová, Veronika; Pavera, Libor, 1972-; Krejčová, Kristýna, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Práce je zaměřená na učitele ekonomických předmětů na středních školách, zabývá se osobností učitele z hlediska ekonomického vzdělání, pedagogiky, psychologie i didaktiky. Má shrnout hlavní osobnostní rysy učitele a ukázat na případné meze a slabiny. Tato problematika se stala předmětem výzkumu v praktické části. Vyhodnocení vychází z odpovědí učitelů středních škol.
Vedoucí práce: Libor Pavera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses