Řešení herních smartphone aplikací pomocí lineárního programování - Lindnerová, Kateřina; Jablonský, Josef, 1955-; Holý, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce se zabývá řešením úloh herních smartphone aplikací za pomoci lineárního programování. V práci je čtenář nejdříve seznámen se základními pojmy lineárního programování a je mu představena obecná formulace úlohy lineárního programování a úlohy s podmínkami celočíselnosti. V práci jsou také stručně popsány metody řešení úloh lineárního programování a možné podoby jejich řešení. Dále je uveden podrobný popis tří vybraných her, jejichž řešení je popsáno matematickým modelem. V práci je poté čtenářovi k dispozici řešení vybraných her pomocí optimalizačního softwaru Lingo.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses