Analýza marketingové komunikace značky Jack Daniel’s v České republice - Čížek, Jan (2019)
Diplomová práce se zabývá tématem analýzy komunikace značky Jack Daniel’s v České republice. Hlavním cílem této diplomové práce je vytvoření doporučení a návrhu marketingové komunikace značky Jack Daniel’s v České republice. Dílčí cíle v podobě analýzy prostředí, stávající komunikace a vnímání značky pomocí dotazníkového šetření jsou nutné ke splnění cíle hlavního. Součástí práce je kvalitativní výzkum, vhodný pro zjištění a ověření vnímání značky koncovým spotřebitelem. V závěru je problematika krátce shrnuta pomocí SWOT analýzy a následně práce zakončena návrhy a doporučení do budoucna, mimo jiné dle frameworku STDC. Práce může sloužit jako inspirace a využití v reálné praxi.