Analýza marketingové komunikace značky Jack Daniel’s v České republice - Čížek, Jan; Vávra, Oldřich; Drudík, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá tématem analýzy komunikace značky Jack Daniel’s v České republice. Hlavním cílem této diplomové práce je vytvoření doporučení a návrhu marketingové komunikace značky Jack Daniel’s v České republice. Dílčí cíle v podobě analýzy prostředí, stávající komunikace a vnímání značky pomocí dotazníkového šetření jsou nutné ke splnění cíle hlavního. Součástí práce je kvalitativní výzkum, vhodný pro zjištění a ověření vnímání značky koncovým spotřebitelem. V závěru je problematika krátce shrnuta pomocí SWOT analýzy a následně práce zakončena návrhy a doporučení do budoucna, mimo jiné dle frameworku STDC. Práce může sloužit jako inspirace a využití v reálné praxi.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses